Best Practice

Együtt fejlődünk - Varsád

Varsádon 600-650 tonna halat tenyésztenek, melyből 550-et a ponty tesz ki. Ismerkedjetek meg Katics Máté cégvezetővel, aki a helyi feljesztésekről mesél.

Tovább a teljes cikkre

Együtt fejlődünk - A halgazdálkodásról szóló rész ajánlója

Szente Vajk halgazdálkodás fejlesztéséről szóló rész ajánlója.

Tovább a teljes cikkre

Együtt fejlődünk - "Kapj rá!" kampány

Levesként, sülve, főve - bárhogy is, de kapj rá! A halfogyasztás megszépíti a bőrünket, egészséges, sőt, ha hazai hal kerül a tányérra, az jó a gazdaságnak is. Tudj meg többet a halfogyasztás fontosságáról mai sorozatrészünkből!

Tovább a teljes cikkre

Együtt fejlődünk - A halgazdálkodás fejlesztése

A magyar halgazdálkodási ágazat támogatása kiemelten fontos - ennek egyik jele a Varsádon található halastavak infrastruktúrájának fejlesztése is, melyről a holnapi epizódban tudhattok meg többet.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Magyar Halászat

Navigáció