Halgazdálkodás témájú programok az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon

Publikálva: 2011. szeptember 26.

Haltermék kóstoló az OMÉK minden napján!

A 2011. szeptember 28 és október 2. között megrendezésre kerülő 75. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás keretén belül a „Magyar halgazdálkodás 2011” halászati ágazati standon jelennek meg a magyar halászat képviselői. A rendezvény keretein belül termékeikkel mutatkoznak be, öt nap alatt tematikus sorrendben félkész és késztermékeket kóstoltatnak.

Az „EGYEN AZ EGÉSZSÉGÉÉRT" cím alatt megrendezésre kerülő kóstoltató és termékbemutató 5 napján bemutatkozó fő halfajok a következők:

 

2011. szeptember 28.                       Pisztráng szemle

2011. szeptember 29.                       Busa parádé

2011. szeptember 30.                       Ponty mustra

2011. október 01.                             Süllő show - Közönségnap is!

2011. október 02.                             Harcsanap

 

A kóstoltatás időpontja:           minden nap 11.30-17.00 között

A kóstoltatás helye:                 HUNGEXPO Vásárközpont A pavilon 103/a standja

 

 

Közönségnap:

Ezen a napon minden termék bemutatkozik, a rendezvény látogatói szavazó lapokon adhatják le véleményüket a kóstoltatott termékekről. A nyertes egy Közönség-díjjal lesz gazdagabb a nap végén.

 

Szakmai konferencia

A konferencia időpontja:         2011. szeptember 30. 08.30-13.30 között

A konferencia helye:               HUNGEXPO Vásárközpont B pavilon Médiaterem

 

 

Sajtótájékoztató

A sajtótájékoztató időpontja:    2011. szeptember 30. 14.00-tól

A sajtótájékoztató helye:         HUNGEXPO Vásárközpont 25-ös pavilon VIP terem

 

 

Kerekasztal beszélgetés a HOP aktuális kérdéseiről

A beszélgetés időpontja:         2011. szeptember 30. 15.00-tól

A beszélgetés helye:               HUNGEXPO Vásárközpont A pavilon 103/a standja

 

 

 

 

 

Menü

Magyar Halászat

Navigáció