Konferencia a hal-termékpálya megújulásáért

Publikálva: 2011. szeptember 20.

Idén 75. alkalommal nyitja meg kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK). A kiállítás alkalmával 2011. szeptember 30-án, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B-Pavilonjának Médiatermében „Konferencia a hal-termékpálya megújulásáért” „Lehetőségek és kihívások a hazai hal-termékpálya mentén a Halászati Operatív Program tükrében” címmel kerül megrendezésre a Magyar Halászati Ágazat Szakmai Napja a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karának, a Magyar Akvakultúra Szövetségének valamint a Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetségének szervezésében.

Az „EGYEN AZ EGÉSZSÉGÉÉRT" cím alatt megrendezésre kerülő kóstoltató és termékbemutató 5 napján bemutatkozó fő halfajok a következők:

 

2011. szeptember 28.                       Pisztráng szemle

2011. szeptember 29.                       Busa parádé

2011. szeptember 30.                       Ponty mustra

2011. október 01.                  Süllő show - a szombati nap egyben a Közönségnap is

2011. október 02.                  Harcsanap

 

A kóstoltatás időpontja:           minden nap 11.30-17.00 között

A kóstoltatás helye:                 HUNGEXPO Vásárközpont A pavilon 103/a standja

 

 

Közönségnap:

Ezen a napon minden termék bemutatkozik, a rendezvény látogatói szavazó lapokon adhatják le véleményüket a kóstoltatott termékekről. A nyertes egy Közönség-díjjal lesz gazdagabb a nap végén.

 

Szakmai konferencia

A konferencia időpontja:         2011. szeptember 30. 08.30-13.30 között

A konferencia helye:               HUNGEXPO Vásárközpont B pavilon Médiaterem

 

 

Sajtótájékoztató

A sajtótájékoztató időpontja:    2011. szeptember 30. 14.00-tól

A sajtótájékoztató helye:         HUNGEXPO Vásárközpont 25-ös pavilon VIP terem

 

 

Kerekasztal beszélgetés a HOP aktuális kérdéseiről

A beszélgetés időpontja:         2011. szeptember 30. 15.00-tól

A beszélgetés helye:               HUNGEXPO Vásárközpont A pavilon 103/a standja

 

Menü

Magyar Halászat

Navigáció